Bestrating reinigen Friesland

Bestrating reinigen Friesland

Bestrating moet regelmatig worden schoongehouden om ervoor te zorgen dat uw terras of het pad naar uw woning of bedrijf er netjes uit blijft zien. Als gevolg van weersinvloeden kan er groene aanslag op de tegels of stenen komen waardoor het er allemaal niet meer zo fris uitziet. Zeker als u gasten ontvangt kan dit een negatieve invloed hebben op uw omzet. Wilt u de bestrating van uw bedrijf in Friesland laten reinigen dan kunt u contact opnemen met Vos Vloerreiniging in Heerenveen. Wij komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw terras er weer fris en schoon uitziet. 

Laat uw bestrating vakkundig reinigen in Friesland

Wilt u ervoor zorgen dat uw horecagelegenheid er tiptop uitziet als het terrassenseizoen weer begint? Maak dan een afspraak met ons en laat uw bestrating reinigen in Friesland door onze deskundige medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onkruid en groene aanslag vakkundig worden verwijderd. Wij kunnen hiervoor verschillende technieken toepassen om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. 

Vraag nu een offerte aan voor een keurig gereinigde bestrating

Vos Vloeronderhoud en Schoonmaakdiensten in Heerenveen heeft ruime ervaring met het reinigen van bestrating in Friesland. Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen direct een afspraak maken maar u kunt natuurlijk ook eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0513 – 43 53 08. U kunt ook een bericht sturen naar ons e-mailadres info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl