Cementsluier verwijderen Friesland

Cementsluier verwijderen in Friesland

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning of bedrijfspand kan er zich een cementsluier voordoen. Een cementsluier ontstaat vaak op het moment dat men een vloer gevoegd heeft, waarbij een klein deel van het voegmiddel op de tegels achterblijft. Overigens doet een cementsluier zich niet alleen voor op vloeren; ook op wanden kun je hiermee te maken krijgen. Het resultaat van een cementsluier is een doffe waas over de tegels die u net heeft laten leggen. Voldoende reden om de cementsluier zo snel mogelijk te laten verwijderen. Kies voor een cementsluier verwijderen in Friesland voor de hulp van VOS Heerenveen. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van dergelijke klussen.

Aanpak bij een cementsluier verwijderen in Friesland

Zelf een cementsluier verwijderen in Friesland is niet altijd even gemakkelijk. Het gebruik van klassieke schoonmaakmiddelen kan onvoldoende zijn om de aanslag op tegels te doen laten verdwijnen. VOS Heerenveen beschikt over professioneel schoonmaak- en hulpmiddelen om een cementsluier van de vloer af te nemen. Ook bij natuursteen helpen we de cementsluier te verwijderen, zonder hierbij het natuursteen te beschadigen. Resultaat van het verwijderen van een cementsluier is een gladde, strakke en glanzende tegels. Precies wat u hier vooraf van verwachtte, toen u de vloer of wand liet betegelen!

Afspraak maken voor cementsluier verwijderen in Friesland

Wenst u hulp bij cementsluier verwijderen in Friesland? Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak met u in kunnen plannen. Overigens is VOS Heerenveen u niet alleen van dienst bij het verwijderen van cementsluier. Ook voor verschillende andere schoonmaakwerkzaamheden kunt u op onze vakmensen rekenen. Kies bijvoorbeeld voor een grondige, periodieke reiniging van vloeren en meubels.