Gevelreiniging Friesland

Gevelreiniging Friesland

Is uw gevel grauw en herkent u de originele kleur niet meer terug, dan is uw gevel aan reiniging toe. Wanneer uw zoekopdracht gevelreiniging Friesland is, dan is Vos vloerenonderhoud en schoonmaakdiensten het antwoord. Wij zijn al ruim 20 jaar actief in het vak en bieden u kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Gevelreiniging Friesland geeft een boost aan uw pand

Door de blootstelling van een gevel aan allerlei weersomstandigheden krijgt u lelijke aanslag. Dat is natuurlijk niet prettig voor het oog maar het is ook niet goed voor uw gevel.
Naast natuurlijke aanslag kan uw gevel ook te lijden hebben onder een andere soort vervuiling. U kunt hierbij denken aan het kleuren door kinderen of vandalisme in de vorm van graffiti. Wij kunnen dat gelukkig weer voor u in orde maken.

Ook voor gevels die voornamelijk uit glas bestaan bent u bij ons aan het goede adres. Wij wassen uw ramen op de traditionele manier. Wij gebruiken hiervoor een wisser en een spons en puur water. Dit pure water is gedemineraliseerd water dat een reinigende werking heeft en zorgt voor een streeploos resultaat. Alleen voor grote oppervlaktes en moeilijk te bereiken plaatsen gebruiken we speciale apparatuur, zoals bijvoorbeeld telescoop-bewassing. Dit is een uitschuifbare borstel die geschikt is om moeilijk te bereiken plekken te reinigen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen op telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 of 06 – 23 82 10 07.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl