Glazenwasser Heerenveen

Glazenwasser Heerenveen

Wilt u een ervaren glazenwasser in Heerenveen inschakelen? Dan bent u van harte welkom bij Schoonmaak Heerenveen. Wij staan voor u klaar met een zeer complete dienstverlening op het gebied  van schoonmaak. Binnen ons dienstenpakket vindt u ook mogelijkheden voor het reinigen van ruitwerk. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een goede glazenwasser in Heerenveen. Wij hebben een ruime ervaring met zowel grote als kleine projecten, waardoor wij u altijd geheel naar wens van dienst kunnen zijn.

Een vaste glazenwasser in Heerenveen

Onze glazenwasser in Heerenveen kan eenmalig ter plaatse komen voor een goede reiniging van alle ramen, maar u kunt natuurlijk ook afspraken maken voor vaste schoonmaakmomenten. Wilt u de ruiten bijvoorbeeld eens per week of eens per maand laten reinigen door onze glazenwasser in Heerenveen? Dan bieden wij hier alle mogelijkheden toe. Wij bespreken graag met u wat u nodig heeft, zodat wij onze dienstverlening hier goed op aan kunnen passen. Dit betekent dat wij onze service op maat snijden aan de hand van uw wensen, eisen en behoeften.

Neem contact op

Wij staan voor u klaar wanneer u een glazenwasser in Heerenveen nodig heeft. Vanzelfsprekend kunnen wij altijd een offerte voor u opstellen op basis van uw behoeften en de specifieke werkzaamheden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0513 – 43 53 08 of naar 06 – 23 82 10 07 voor meer informatie of advies. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via de mail: info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl