Glazenwasser Joure

Glazenwasser Joure

Ramen wassen is een klusje dat regelmatig moet gebeuren, niet alleen omdat het voor een verzorgde uitstraling van uw pand zorgt, maar ook omdat het noodzakelijk is voor een goed onderhoud van uw kozijnen. Wanneer uw pand veel ramen heeft of wanneer de ramen zich op moeilijk bereikbare plekken bevinden, kan het wassen een lastig karwei zijn. Gelukkig draaien de professionele glazenwassers van Vos Heerenveen hun hand daar niet voor om. U kunt ons dan ook inschakelen voor al uw werkzaamheden op het gebied van glazenwassen.

Met wisser en spons uw glazen wassen in Joure

Glazen wassen met een wisser en een spons is nog steeds de meest effectieve methode. Simpel maar doeltreffend. Wanneer de ramen moeilijke te bereiken zijn, is dat echter niet altijd haalbaar. En ook bij grote oppervlakken kunnen een wisser en spons ontoereikend zijn. Daarom beschikken wij over professionele apparatuur, waarmee wij ieder raam streeploos en glanzend schoon kunnen krijgen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een uitschuifbare telscoop-borstel en gedemineraliseerd water.  

Voor al uw schoonmaakwerk in Joure

Niet alleen voor een glazenwasser Joure kunt u bij Vos Heerenveen terecht, maar ook voor tal van andere schoonmaakklussen. Bijvoorbeeld voor meubel- of interieurreiniging of voor het schoonmaken van houtwerk. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0513 – 43 53 08 of 06 – 23 82 10 07 en via emailadres info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij zijn u graag van dienst bij uw schoonmaakklus.    

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl