Glazenwasserij Heerenveen

Glazenwasserij Heerenveen

Voor een professionele glazenwasserij in Heerenveen gaat u naar Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten. Onze specialisatie ligt onder andere in glazenbewassing. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven en instellingen in Heerenveen en omstreken. Ook u zijn we graag van dienst als glazenwasserij!

Glazenwasserij Heerenveen voor een verzorgde uitstraling

Schone ramen zijn bepalend voor de uitstraling van uw woning of pand. Daarnaast is het voor uzelf en eventuele medewerkers (mochten we te maken hebben met een bedrijf of instelling) prettig om goed zicht naar buiten te hebben.

Om uw ramen schoon te houden is regelmatige glasbewassing noodzakelijk. Hiermee creëert en behoudt u een verzorgde uitstraling van uw woning of pand. Daarnaast draagt regelmatige glasbewassing bij aan de levensduur van uw kozijnen en gevelbeplatingen. Glazenwasserij Vos is uw partner in deze.

De glazenwasserij in Heerenveen die wast op traditionele wijze

Glazenwasserij Vos in Heerenveen heeft tientallen jaren ervaring met glazen wassen. Dankzij deze jarenlange ervaring weten wij alle soorten vlekken en strepen van glazen te verwijderen.

Voor het beste resultaat hebben we geen speciale en aparte technieken nodig. Goede glasbewassing gaat op traditionele wijze; met een wisser en een spons. Hebben we te maken met grote oppervlakten en moeilijk bereikbare plaatsen? Dan maken we gebruik van professionele apparatuur.

Een hulpmiddel dat we graag gebruiken voor moeilijk bereikbare plaatsen is telescoop-bewassing. Deze heeft een uitschuifbare borstel die de ramen inclusief omlijsting schoon spoelt. Het pure water dat hierbij wordt gebruikt is gedemineraliseerd en heeft een reinigende werking.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl