Houten terras reinigen Friesland

Hulp bij een houten terras reinigen in Friesland 

Op een houten terras kan door de jaren heen een vieze aanslag zijn ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lichte, groene laag van algen en bacteriën die zich aan het hout hebben gehecht. Het gebruik van bijvoorbeeld schoonmaakazijn zorgt hierbij niet altijd voor een oplossing! Een houten terras reinigen in Friesland hoeft u niet zelf te doen. VOS Heerenveen biedt u de hulp, die u hierbij nodig heeft. Niet alleen voor een houten terras kunt u bij ons terecht, we helpen u bijvoorbeeld ook graag met het reinigen van een houten vlonder. Voor het reinigen van welke ondergrond kunt u onze hulp goed gebruiken? 

Houten terras reinigen in Friesland met speciale hulpmiddelen 

Een houten terras reinigen in Friesland wordt door VOS Heerenveen gedaan met een speciale houtreiniger en schrobmachine. Deze machine is voorzien van een nylonborstel, die de groene aanslag op uw houten terras als sneeuw voor de zon doet laten verdwijnen. Het gebruik van een hogedrukreiniger lijkt wellicht de meest logische oplossing om een houten terras schoon te maken. Dit wordt echter afgeraden! De hogedrukreiniger kan namelijk voor schade aan het hout zorgen. Daarbij zal de mos- en algengroei in dit geval sneller terugkeren. 

Nabehandeling na uw terras reinigen in Friesland 

Nadat uw terras grondig gereinigd is, kunt u ervoor kiezen om deze te laten behandelen met speciale oliën. Zo wordt uw terras weer goed beschermd en heeft u hier de komende jaren nog veel plezier van! Neem vandaag nog contact op met VOS Heerenveen, om u te laten informeren over onze mogelijkheden bij het reinigen van uw terras of houten vlonder. 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl