Houten vlonder reinigen Joure

Hulp bij een houten vlonder reinigen in Joure

Heeft u een stijlvol houten vlonder of bijvoorbeeld een houten veranda in de tuin? In beide gevallen is het sterk aan te raden, om het hout op periodieke basis te laten reinigen. Door de jaren heen kan er een groene aanslag op het hout ontstaan. Iets wat de vlonder een rommelig en onverzorgde uitstraling geeft. VOS Heerenveen staat voor u klaar, om hulp te bieden bij een houten vlonder reinigen in Joure. Wij hebben de kennis en ervaring in huis, om deze klus op professionele wijze voor u uit te voeren. Het levert u diverse voordelen op, waarover we u graag meer vertellen.

Houten vlonder reinigen in Joure zonder splinters

Veel mensen zijn geneigd om een houten vlonder reinigen in Joure te starten met een hogedrukspuit. Houd er hierbij echter rekening mee, dat de hogedrukspuit het hout van de vlonder ernstig kan beschadigen. Als gevolg hiervan zullen er splinters ontstaan, wat het gebruik van de vlonder minder prettig maakt. In het bijzonder, wanneer u met uw blote voeten op de vlonder staat. VOS Heerenveen beschikt over professionele apparatuur, waarmee het reinigen van een vlonder makkelijker wordt. Daarbij gaat dit schade aan de vlonder tegen.

Afspraak maken bij VOS Heerenveen

Op korte termijn uw houten vlonder reinigen in Joure met onze hulp? Neem in dat geval eens contact met ons op. Op basis van uw wensen bepalen we onze werkwijze. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de hulpmiddelen die we gebruiken bij een dergelijke schoonmaakklus. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van de vlonders en terrassen die reeds door ons zijn schoongemaakt.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl