Houtwerk reiniging in Friesland

Houtwerk reiniging in Friesland

Bent u op zoek naar professionele houtwerk reiniging? Dan hoeft u niet verder te zoeken: Vos Heerenveen is sinds 1992 dé specialist in schoonmaakdiensten in Friesland. Enkele jaren geleden hebben wij ons tevens gespecialiseerd op het gebied van reiniging van houtwerk. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaak van vlonders, de buitentrap, dakelementen of houten plaatmateriaal.

Vos Heerenveen voor vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten

Houtwerk wordt constant blootgesteld aan externe factoren zoals weersomstandigheden. Maar ook luchtvervuiling, zand en insecten spelen een rol. Het bijhouden van het houtwerk zodat het in een goede staat blijft, is dus van belang. Niet alleen voor een verzorgd uiterlijk van uw woning, maar ook omdat professioneel onderhoud van het houtwerk, buitenschilderwerk kan uitstellen.  Een goede schoonmaak verlengt de levensduur! In Friesland kunt u voor houtwerk reiniging terecht bij Vos Heerenveen.

Houtwerk reiniging: een vak op zich

Houtwerk reiniging is een vak op zich. Als u aan de slag gaat met ontvetters, dan laten deze altijd kleine deeltjes achter op het houtwerk De zon zal deze deeltjes na verloop van tijd inbranden in de verflaag of de kwaliteit van de ondergrond verminderen. Een goede kwaliteit is echter noodzakelijk voor het aanbrengen van een nieuwe verflaag.
Wacht dus niet te lang met uw houtwerk reiniging laat het houtwerk professioneel reinigen door Vos schoonmaakdiensten in Friesland.

Neem nu contact op!

Laat u door ons kantoor in Heerenveen deskundig adviseren. Neem contact op met Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten voor het maken van een afspraak of wanneer u vragen heeft over onze werkwijze.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl