Houtwerk schoonmaken Friesland

Houtwerk schoonmaken Friesland

Houtwerk schoonmaken Friesland is een klus die erg lastig kan zijn. Het moet secuur en grondig gebeuren en ook met de juiste schoonmaakmiddelen die het hout niet aantasten. U kunt dit het beste uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Vos in Heerenveen. Wij weten als geen ander hoe houtwerk gereinigd moet worden om het er weer prima uit te laten zien voor de komende periode. U kunt een contract met ons afsluiten voor regelmatige reiniging of ons inschakelen voor een eenmalige opdracht.

Houtwerk schoonmaken Friesland geeft uw pand meer aanzien

Een pand dat er goed uitziet is goede reclame voor uw bedrijf. Klanten komen graag bij een bedrijf o kantoor dat er goed verzorgd uitziet. Bovendien verlengt u de levensduur van het houtwerk als u dit regelmatig laat schoonmaken. Houtwerk schoonmaken Friesland zorgt er dus mede voor dat de kosten voor groot onderhoud binnen de perken blijven. Wij gebruiken voor het grondig reinigen van houtwerk uitsluitend schoonmaakmiddelen die bedoeld zijn voor hout. Deze middelen zijn niet agressief en tasten het hout niet aan. Ze reinigen alleen, en dat is precieze de bedoeling. 

Maak nu een afspraak voor het schoonmaken van uw houtwerk

Is het houtwerk van uw pand aan een goede schoonmaakbeurt toe? Neem dan contact op met Vos in Heerenveen en wij komen graag bij u langs om deze klus te klaren. U bereikt ons op telefoonnummer 0513 – 43 53 08. U kunt uw vraag of offerte aanvraag ook per e-mail aan ons sturen, ons adres is info@schoonmaak-heerenveen.nl

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl