Interieurreiniging Drachten

Specialist op het gebied van interieurreiniging in Drachten 

Wilt u uw interieur grondig laten reinigen? Schoonmaak Heerenveen helpt u hier graag bij! Laat een oudere bank of stoel opknappen, door deze met professionele apparatuur schoon te laten maken. Het geeft uw meubels hun oorspronkelijke kleur terug, zonder deze te moeten vervangen. Naast de mogelijkheid om een interieurreiniging in Drachten uit te laten voeren, helpen we u ook graag bij het schrobben van de vloer. Door de jaren heen zal de vloer een doffe kleur gekregen hebben. Dit is het gevolg van het grote aantal vuildeeltjes, wat zich aan de toplaag van de vloer hecht. 

Eenmalige of vaste interieurreiniging in Drachten 

U kunt voor een eenmalige, grondige interieurreiniging in Drachten kiezen binnen uw bedrijfspand. Een alternatief is een periodieke interieurreiniging. Hierbij komen onze schoonmakers op een vast moment bij uw kantoor langs, om het interieur op grondige wijze schoon te maken. Het zorgt ervoor dat het interieur mooi blijft en daarbij langer mee zal gaan. Kleine zanddeeltjes die zich aan de bekleding van het interieur hechten, kunnen voor een versnelde slijtage zorgen. Bij het reinigen van uw interieur maakt Schoonmaak Heerenveen gebruik van krachtige en verantwoorde schoonmaakhulpmiddelen. 

Interieurreiniging in Drachten laten uitvoeren 

Kan het interieur in uw bedrijfspand een opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen u hier graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren over mogelijkheden die u heeft. Samen zoeken we naar de beste combinatie van schoonmaakklussen, om uw kantoorpand z’n frisse uitstraling terug te geven. Naast een interieurreiniging kan ook het schoonmaken van bijvoorbeeld de ruiten een onderdeel zijn. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl