Interieurreiniging Friesland

Grondige interieurreiniging in Friesland uit laten voeren 

Het kan verstandig zijn om eens in de zoveel maanden een grondige interieurreiniging in Friesland uit te laten voeren. Wij helpen u hier graag bij! Met vakkundige mensen zorgen we voor een complete reiniging van de elementen uit uw interieur, zodat deze weer als nieuw zullen lijken. Zonder dat u het in de gaten heeft kan er veel stof in het meubilair getrokken zijn. Evenals dat verschillende ongediertesoorten in of rondom uw interieur kunnen leven. Denk bijvoorbeeld aan een huisstofmijt, die nauwelijks met het blote oog te herkennen is. Een grondige interieurreiniging in Friesland kan ook bij bedrijven worden uitgevoerd. 

Noodzaak van een intensieve interieurreiniging in Friesland 

Ondanks een regelmatige schoonmaak van uw interieur, kan er een doffe laag op meubels ontstaan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een doffe laag over een leren bank of fauteuil. Met de meest gebruikelijke schoonmaakmiddelen krijgt u zo’n laag niet weg. Onze specialisten beschikken over handige apparaten, welke een grondige interieurreiniging mogelijk maken. Vooraf bekijken we samen met u, welke elementen uit uw interieur aan een grondige schoonmaakbeurt toe zijn. Hierbij kijken we overigens niet alleen naar losse meubels, maar bijvoorbeeld ook naar uw badkamer of toiletruimte, vloeren, enzovoorts. 

Meer informatie over een interieurreiniging in Friesland 

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van een interieurreiniging in Friesland voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden hiervan door te spreken. Samen beoordelen we, hoe we uw interieur kunnen opfrissen! In het geval van een grondige reiniging van uw vloer, kunnen we deze nadien van een extra, beschermende coating voorzien. 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl