Interieurverzorger Heerenveen

Interieurverzorger Heerenveen

U bent op zoek naar een interieurverzorger in Heerenveen. In dat geval bent u bij ons van Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten helemaal aan het juiste adres. Wij kunnen van zowel bedrijven als particulieren en instellingen het hele interieur verzorgen. Zo doen wij bijvoorbeeld aan tapijtreiniging, harde vloeren onderhouden, ramen wassen, houtwerk schoonmaken, interieurreiniging en meubelreiniging. Bij al het hierboven genoemde staat service en kwaliteit voorop. Wij zeggen ook wel eens: ‘Onze dienstverlening gaat verder dan alleen schoonmaken.’ Daarmee bedoelen we dat we veel waarde hechten aan betaalbaarheid, kwaliteit en service.

Interieurverzorger inhuren

U heeft besloten dat u een interieurverzorger wilt hebben. En dan? U kunt contact met ons opnemen en daarbij een gratis en vrijblijvend gesprek aanvragen. Op die manier leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we besluiten wat er allemaal gedaan moet worden. Ook hebben we het in dat gesprek over de kosten die bij de dienstverlening komen kijken. Nogmaals: we staan voor een goede betaalbaarheid waar we allebei tevreden mee kunnen zijn.

Contact opnemen interieurverzorger

Vraag alvast een offerte aan als u geen tijd heeft om te wachten op een gesprek. Een offerte ontvangt u binnen een week na aanvraag op onze website. Vul voor een offerte het formulier in op onze website. U kunt ook met ons e-mailen: info@schoonmaak-heerenveen.nl . Of bellen: 0513 – 43 53 08 of 06 – 23 82 10 07. Mochten we niet opnemen, laat dan een voicemail achter. Wij bellen u dan natuurlijk zo snel mogelijk even terug.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl