Kantoorreiniging Friesland

Kantoorreiniging Friesland

Kantoorreiniging is een speciale dienst binnen de schoonmaakbranche. Het vraagt om die extra aandacht en een professionele aanpak. Bij Vos vloerenonderhoud en schoonmaakdiensten weten we met onze jarenlange ervaring wat het inhoud om een kantoor, instelling of recreatieverblijf schoon, hygiënisch en fris op te leveren. Wij werken voor verschillende bedrijven maar ook voor bijvoorbeeld zorginstellingen en in de recreatiesector. Wij zijn u graag van dienst.

Kantoorreiniging, een vak apart

U zoekt naar kantoorreiniging Friesland oftewel een bedrijf die uw kantoor inclusief het sanitair, schoon en netjes achterlaat zodat uw medewerkers nog beter hun werk kunnen doen? Bij Vos vloerenonderhoud en schoonmaakdiensten hebben we jarenlange ervaring in verschillende schoonmaakactiviteiten voor vele verschillende klanten in Friesland. Bij kantoorreiniging hoort natuurlijk ook het sanitair. Wij zorgen ervoor dat we dat hygiënisch en fris opleveren. Zoals het hoort. Wij bij Vos weten wat het met mensen doet om in een fris kantoor aan het werk te gaan. Tevreden medewerkers, die niet afgeleid worden door een vieze werkomgeving. Een betere werksfeer en een visitekaart naar uw klanten. Dat wilt u uw bedrijf of instelling natuurlijk niet ontzeggen. Informeert u vandaag nog naar onze mogelijkheden en prijzen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Overtuig uzelf van onze gunstige voorwaarden en prijs en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u heel makkelijk regelen via onze website. Wilt u zich eerst oriënteren op wat we voor kunnen doen dan kunt u ons altijd bellen of mailen en we informeren u over de mogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl