Kantoorreiniging Heerenveen

Kantoorreiniging Heerenveen

Werken in een schoon en opgeruimd kantoor bevordert de productiviteit en zorgt voor een prettige werksfeer. Daarnaast ontvangt u uw gasten en klanten natuurlijk het liefst in een schone omgeving, en ook daarom is het belangrijk dat uw kantoor er altijd opgeruimd en netjes uitziet. Voor professionele kantoorreiniging Heerenveen schakelt u natuurlijk Vos vloerenonderhoud en schoonmaakdiensten in, de professionals die dit werk al jaren doen en dus weten wat hen te doen staat.

Complete dienstverlening

Wanneer u ons inschakelt voor het reinigen van uw kantoor, dan doen we dat goed, grondig en compleet. Geen vertrek wordt overgeslagen. Wij reinigen uiteraard ook uw sanitair, waarbij wij de geldende hygi├źneregels natuurlijk strikt naleven. U kunt ons naast het reinigen van kantoren ook inschakelen voor het schoonmaken van vakantiewoningen en vakantieverblijven. Wij bespreken graag uw wensen met u en brengen graag een passende offerte uit voor de door u gevraagde werkzaamheden. Ons bedrijf bestaat al bijna 25 jaar en in die periode hebben wij onze sporen zeker verdiend in de schoonmaakbranche.

Een schoon kantoor: wij staan voor u klaar

Wilt u ook uw werkdag beginnen in een fris en opgeruimd kantoor? Laat het schoonmaakwerk dan over aan de professionals van Vos. Wij vernemen graag uw wensen en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0513-435308. Wilt u liever dat wij u terugbellen op een moment dat het u schikt, of ontvangt u liever informatie per mail, stuur dan een bericht aan info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl