kantoorreiniging in Drachten

Laat een kantoorreiniging in Drachten uitvoeren

Op zoek naar een professionele partij voor een kantoorreiniging in Drachten? Zoek niet verder, want Vos Vloeronderhoud en Schoonmaakdiensten helpt u graag verder! Wij hebben een ruime ervaring in verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de vloer, als hier een doffe waas op is ontstaan. Ook bieden we hulp bij het reinigen van de ruiten binnen uw woning of kantoorpand. Het reinigen van ruiten is een klus die u vaak niet graag zelf uitvoert. Er moet op grote hoogte gewerkt worden en er zijn vaak speciale hulpmiddelen nodig om tot deze hoogte te kunnen komen.

Mogelijkheden bij kantoorreiniging in Drachten

Om uw bedrijfspand z’n representatieve uitstraling te laten behouden, is het slim om eens per zoveel weken een grondige kantoorreiniging in Drachten uit te laten voeren. Wij bieden u hierbij verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een tapijtreiniging, een reiniging van uw harde vloeren of het reinigen van een houten terras en vlonder. Ook het schoonmaken van uw meubilair, het wassen van uw ramen en het reinigen van houtwerk behoort tot onze dienstverlening. Schoonmaakwerkzaamheden worden altijd op professionele wijze uitgevoerd met verschillende krachtige hulpmiddelen. Het verzekert u van een optimaal resultaat!

Grondige kantoorreiniging in Drachten inplannen

Wilt u ook een grondige kantoorreiniging in Drachten uit laten voeren? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren over uw mogelijkheden. We plannen graag een afspraak voor u in, om uw kantoorruimte te reinigen. Zo genieten uw medewerkers straks weer van een fris en hygiënisch kantoorpand! Op onze website leest u meer over de verschillende schoonmaakwerkzaamheden en onze aanpak hierbij.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl