Kantoorreiniging Leeuwarden

Professionele kantoorreiniging in Leeuwarden voor een schone werkplek

Houd uw werkplek schoon, door regelmatig een kantoorreiniging uit te laten voeren! Voor een professionele kantoorreiniging in Leeuwarden bent u bij VOS Heerenveen aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw kantoorpand grondig te reinigen. Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een grondige kantoorreiniging te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de uitstraling van het pand, het vergroten van de effectiviteit van medewerkers, enzovoorts. Daarbij zorgt het schoonmaken van uw bedrijfspand voor het buitenhouden van verschillende ongediertesoorten. 

Mogelijkheden bij een kantoorreiniging in Leeuwarden 

Wanneer u voor een kantoorreiniging in Leeuwarden kiest, bepaalt u zelf welke taken u aan ons uitbesteedt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw gehele kantoorpand intensief te laten reinigen door onze schoonmakers. Het is echter ook mogelijk om enkel de vloeren en ruiten van het pand te laten reinigen. U zou in dit geval zelf het schoonmaken van het meubilair en bijvoorbeeld een keuken op u moeten nemen. Naast losse schoonmaakklussen kunnen wij ook op periodieke wijze bij u langskomen voor het reinigen van uw kantoorruimte. 

Offerte voor een kantoorreiniging in Leeuwarden

Heeft u een kantoor in Leeuwarden, die u grondig wilt laten reinigen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Wij leggen u onze diensten graag voor, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u een keuze gemaakt? In dat geval stellen we de offerte voor u op, zodat u een definitief akkoord kunt geven. Wij gaan vervolgens zo snel mogelijk voor u aan de slag! 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl