Professionele meubelreiniger in Friesland

Op zoek naar een ervaren en professionele meubelreiniger in Friesland? VOS Heerenveen helpt u graag bij het onderhouden van uw meubilair. Wij bieden onze diensten zowel aan particulieren, als ook aan ondernemers aan, waarbij alles erop gericht is de meubels weer als nieuw te laten lijken. Een grondige schoonmaakbeurt van uw meubels helpt deze niet alleen een frisse, hygi├źnische uitstraling te geven; ook heeft het invloed op de levensduur ervan. Meubels zullen langer meegaan, wanneer u regelmatig op onze meubelreiniger in Friesland vertrouwt. Kleine zanddeeltjes die normaliter in de bekleding van meubels achterblijven zullen voor een onnodig snelle slijtage zorgen als deze niet tijdig verwijderd worden.

Meubelreiniger in Friesland met professionele hulpmiddelen

Met uw gebruikelijke schoonmaakmiddelen zal het nauwelijks lukken om meubels grondig te reinigen. Als ervaren en vakkundige meubelreiniger in Friesland beschikken wij over verschillende professionele hulpmiddelen, die een grondige reiniging mogelijk maken. Zo maken we onder meer gebruik van koolzuur. De belletjes in het koolzuur drijven het vuil wat diep in de bekleding van uw meubels getrokken is voorzichtig omhoog. Met een speciale zuiger zorgen we er vervolgens voor dat het vuil van de bekleding wordt genomen. Door geen traditionele zeep of reinigingsmiddelen te gebruiken voorkomen we vlekken in de bekleding van uw meubels.

Hulp van meubelreiniger in Friesland inschakelen

Wilt u meer weten over onze aanpak als ervaren meubelreiniger in Friesland? Neem gerust contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Samen zorgen we dat het meubilair binnen uw woning of bedrijfspand weer fris en als nieuw lijkt. Kiest u voor een eenmalige reiniging van uw meubels, of laat u dit periodiek door ons doen?