Meubelreiniging Drachten

Professionele meubelreiniging in Drachten uit laten voeren

Wanneer heeft u de meubels binnen uw bedrijfspand voor het laatst op professionele wijze laten reinigen? VOS Heerenveen helpt u er graag bij! Een grondige reiniging is noodzakelijk om uw pand hygiënisch en fris te houden. Daarbij helpt het u een versnelde slijtage aan uw meubels tegen te gaan. Er zullen altijd kleine zanddeeltjes aan de haartjes van het meubilair blijven hangen. Wanneer deze niet verwijderd worden, zorgen ze dat de bekleding van het meubilair sneller slijt. Naast het laten uitvoeren van een meubelreiniging in Drachten, helpen we u ook graag bij andere schoonmaakklussen. Denk aan het reinigen van de vloer binnen uw pand, het schoonmaken van uw ruiten, enzovoorts. 

Aanpak bij een meubelreiniging in Drachten 

Bij een meubelreiniging in Drachten maakt VOS Heerenveen gebruik van professionele schoonmaakapparaten. Deze hulpmiddelen zijn veel krachtiger dan de schoonmaakmiddelen, die u normaliter in de bouw- of supermarkt koopt. Ideaal, wanneer u uw meubilair z’n frisse uitstraling terug wenst te geven! Naast de hulp bij een meubelreiniging in Drachten binnen bedrijfspanden, kunnen we ook vakantiewoningen en soortgelijke accommodaties voor u reinigen. Het komt de ervaring die uw gasten hebben in uw vakantieverblijven ten goede! 

Meubelreiniging rond Drachten inplannen voor uw bedrijf 

Wilt u ook een meubelreiniging in Drachten uit laten voeren? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de hulpmiddelen die we hierbij gebruiken. Samen zoeken we naar de beste oplossing om uw meubilair op te frissen, zodat u hier een lange tijd mee vooruit kunt. U kunt voor een eenmalige meubelreiniging in Drachten kiezen, maar ook op periodieke basis meubels laten reinigen. 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl