Meubelreiniging Friesland

Meubelreiniging Friesland

Voor meubelreiniging in Friesland kunt u uitstekend terecht bij Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten. Wij bieden een zeer compleet dienstenpakket aan en kunnen u hierbij ook goed van dienst zijn wanneer u interesse heeft in een professionele meubelreiniging in Friesland. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring binnen de branche en zijn actief in de regio Heerenveen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze services voor meubelreiniging in Friesland.

Meer dan alleen meubelreiniging in Friesland

Wij zijn ons bedrijf in 1992 gestart als franchise onderneming in tapijt- en meubelreiniging in Friesland. Door de jaren heen hebben wij mogelijkheden gezien om door te groeien, ook in onze dienstverlening. U kunt dan ook niet alleen voor tapijt- en meubelreiniging in Friesland bij ons terecht, maar ook voor het wassen van de ramen, voor het reinigen van harde vloeren en houtwerk. Daarnaast kunt u ook een beroep doen op onze dienstverlening wanneer u het complete interieur wilt laten reinigen op professionele wijze. Wij hebben ons niet alleen gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden, waaronder ook de meubelreiniging in Friesland, maar ook in diverse renovatie- en onderhoudswerkzaamheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor uw meubelreiniging in Friesland kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op. Wij garanderen u een hoogwaardige en professionele kwaliteit tegen zeer vriendelijke tarieven.  Neemt u gerust contact met ons op voor een offerteaanvraag, voor meer informatie of vrijblijvend advies. Bel naar 0513 – 43 53 08 of naar 06 – 23 82 10 07. U kunt ook een mail sturen naar info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl