Meubelreiniging Heerenveen

Meubelreiniging Heerenveen

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten verzorgt professionele meubelreiniging in Heerenveen en omstreken. Wij zitten sinds 1992 in het vak en weten met iedere vlek wel raad. Dus heeft u een vlek op uw dierbare bank of stoel waar u zich al tijden aan ergert? Wij verwijderen deze veilig en snel zodat u weer optimaal kunt genieten van uw gestoffeerde meubels.

Meubelreiniging door professionals in Heerenveen

Tegenwoordig staat heel internet vol met tips voor meubelreiniging. Wij raden iedereen echter af of zelf aan de haal te gaan. Een meubel is waardevol, zowel financieel als emotioneel, dus u wilt niet het risico lopen dat deze nog meer wordt verpest. Een verkeerd reinigingsmiddel of een verkeerde techniek zullen de vlek alleen maar groter maken.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in Heerenveen heeft meer dan twintig jaar ervaring met meubelreiniging. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij precies hoe we vlekken onzichtbaar maken. Ongeacht de vlek en de stof waar we mee te maken hebben.

Voor grondige meubelreiniging aan huis of uw kantoor in Heerenveen

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in Heerenveen gebruikt koolzuur voor meubelreiniging. De kleine koolzuurbubbels weken het vuil namelijk optimaal los. Het vuil wordt weggespoeld en het vocht wordt vervolgens met hoge zuigkracht verwijderd. Vrijwel alle meubelstoffen kunnen worden gereinigd met koolzuur. Deze techniek is dan ook zeer geschikt voor bureaustoelen op kantoor. Wij zijn dan ook in te schakelen door zowel particulieren als bedrijven en instellingen in Heerenveen en omstreken.

Wij reinigen ter plaatse, dus u hoeft de meubels niet naar ons te brengen. We impregneren de meubels na reiniging, zodat deze langdurig schoon blijven en u nieuw vuil makkelijk kunt verwijderen.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl