Meubelreiniging Joure

Behoefte aan een meubelreiniging te Joure?

Woont u in Joure of hebt u een bedrijf waar de meubels toe zijn aan een grondige reiniging? Dan is een meubelreiniging te Joure wellicht een uitstekend idee. Deze kunt u laten uitvoeren door ons schoonmaakbedrijf in Heerenveen, namelijk Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten. We hebben reeds jarenlange ervaring op gebied van tapijt en vloerreiniging, dus u kunt rekenen op professionele kwaliteit en een betrouwbare dienstverlening. We zijn in te schakelen voor diensten als tapijt- of meubelreiniging, het schoonmaken van harde vloeren of houtwerk, het wassen van ramen en een volledige interieurreiniging behoort ook tot de mogelijkheden. 

Meubelreiniging te Joure voor zakelijk en particulier

Bent u woonachtig in Joure en heeft uw meubelstuk vlekken, dan is het verstandig deze niet zelfstandig te proberen te verwijderen. U kunt een meubelreiniging beter uit handen geven en door ons bedrijf Vos Vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten laten uitvoeren. Onze professionele en deskundige medewerkers weten als geen ander hoe dergelijke vlekken te verwijderen zijn, zonder dat er schade aan uw meubilair optreedt. Ongeacht het materiaal, of het nu leren of gestoffeerde meubels betreft, een reiniging zal grondig, veilig en effectief worden uitgevoerd. Er zal tevens een beschermlaag worden toegevoegd, zodat vuil vervolgens weinig kans nog maakt. Zo blijft uw meubilair langer mooi. Een meubelreiniging te Joure is dan ook een goed plan.

Contact opnemen

Wilt u een meubelreiniging te Joure aanvragen, dan kan dat via het telefoonnummer 0513 – 435308 of per mail op info@schoonmaak-heerenveen.nl. Er zal gelijk besproken worden wat uw wensen en verzoeken zijn, aan de hand waarvan een offerte zal worden opgesteld. 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl