Ramen wassen Friesland

Professionele hulp bij ramen wassen in Friesland

Waar het lappen van de ramen aan de binnenzijde van uw pand zal lukken, is dit aan de buitenzijde hiervan aanzienlijk lastiger. Werken op grote hoogte kan niet alleen gevaarlijk zijn bij een verkeerde aanpak. Ook vinden veel mensen dit onplezierig! Door deze klus uit te besteden aan VOS Heerenveen, heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Ramen wassen in Friesland is een klus die wij regelmatig voor onze klanten uitvoeren. Door gebruik te maken van professionele hulpmiddelen gaan we gevaarlijke situaties uit de weg en zorgen we dat uw ramen er weer als nieuw uit komen te zien.

Eenmalig of periodiek ramen wassen in Friesland

Ramen wassen in Friesland is iets dat we eenmalig voor u kunnen doen. U kunt er echter ook voor kiezen om ons op periodieke basis bij uw pand langs te laten komen voor het reinigen van de ruiten. Zo blijft uw kantoorpand z’n frisse uitstraling behouden! Ruiten met veel zandsporen of bijvoorbeeld vogelpoep geven uw pand een onhygiënische uitstraling. Iets wat medewerkers niet bepaald zal stimuleren om hun eigen werkplek schoon te ouden. Daarbij past het zeer waarschijnlijk niet bij de uitstraling die u als bedrijf nastreeft!

Afspraak maken voor ramen wassen in Friesland

Laat uw ramen wassen in Friesland door VOS Heerenveen. Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. Hierbij houden we graag rekening met uw persoonlijke wensen. Mogelijk wilt u het lappen van de ramen combineren met het laten uitvoeren van een andere schoonmaakklus. Op welke manier kunnen onze professionals u van dienst zijn?

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl