Schoonmaak bedrijf Leeuwarden

Kies voor de hulp van ons schoonmaak bedrijf bij Leeuwarden

Vos Heerenveen is uw partner voor het uitvoeren van schoonmaakklussen in Friesland. Wij hebben een ruime ervaring in het reinigen van tapijten, het reinigen van het interieur in uw bedrijfspand, enzovoorts. Naast de hulp die ons schoonmaak bedrijf bij Leeuwarden biedt aan zakelijke partijen, zijn we ook particulieren graag van dienst. Laat de vloer in uw woning grondig reinigen, of kies voor een schoonmaak van uw meubels. Door de jaren heen kunnen meubels en vloeren hun oorspronkelijke kleur verliezen. Dit is het gevolg van vuil wat zich aan de bekleding hecht. Door voor een professionele schoonmaak te kiezen lijken uw meubels en vloer weer als nieuw.

Diensten van ons schoonmaak bedrijf bij Leeuwarden

Ons schoonmaak bedrijf bij Leeuwarden biedt u verschillende diensten aan. Reeds beschreven we de hulp die we kunnen bieden bij het reinigen van uw complete interieur, losse meubels en bijvoorbeeld de vloer. Ook voor het wassen van de ramen en het reinigen van houtwerk kunt u op onze hulp rekenen. De ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in dergelijke schoonmaakklussen maakt dat we u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Zelfs wanneer u al verschillende schoonmaakmiddelen geprobeerd heeft! Voor welke klus wilt u ons schoonmaak bedrijf bij Leeuwarden inschakelen?

Advies van een ervaren schoonmaak bedrijf bij Leeuwarden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons schoonmaak bedrijf bij Leeuwarden u biedt? Bent u benieuwd naar ons advies over de manier om uw vloer zo lang mogelijk mooi te houden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening en staan klaar om u persoonlijk te adviseren.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl