Schoonmaakbedrijf Akkrum

Professioneel schoonmaakbedrijf in Akkrum

Schakel voor een grondige reiniging van uw bedrijfspand een professioneel schoonmaakbedrijf in Akkrum in. Voor verschillende schoonmaakklussen volstaan de reguliere schoonmaakmiddelen niet. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van een tapijt op de vloer. Door de jaren heen raakt zo’n tapijt ernstig vervuild, zelfs wanneer u deze wekelijks zou zuigen. De kleinste deeltjes trekken tot diep in het tapijt, waar zij het tapijt laten slijten. Het maakt dat een tapijt z’n diepe kleuren zal verliezen. Een grondige reiniging herstelt deze kleuren en laat het tapijt weer als nieuw lijken!

Diensten van ons schoonmaakbedrijf bij Akkrum

Ons schoonmaakbedrijf bij Akkrum helpt u niet alleen met een grondige reiniging van het tapijt in uw pand. Ook voor een algehele interieur- en kantoorreiniging kunt u op onze professionals rekenen. Kiest u eenmalig voor een reiniging door VOS Heerenveen, of laat u ons periodiek bij u langskomen voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden? Voor particulieren kan het interessant zijn om hun meubels periodiek te laten reinigen. Net als voor een tapijt geldt ook voor meubels, dat vuil vaak diep in de bekleding hiervan trekt. Zou u de meubels niet grondig laten reinigen, dan slijten deze sneller.

Schoonmaakbedrijf bij Akkrum voor klussen buiten

Naast de verschillende schoonmaakwerkzaamheden die binnen uw pand kunnen worden uitgevoerd, helpen we ook graag bij klussen buiten de deur. Denk aan het wassen van de ramen en het reinigen van houtwerk. Bij het reinigen van houtwerk kijken we niet alleen naar de kozijnen rond ramen en deuren. Ook een grondige reiniging van bijvoorbeeld een houten vlonder of veranda behoort tot onze mogelijkheden. Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen zoeken we naar de wijze waarop we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!