Schoonmaakbedrijf Drachten

Schoonmaakbedrijf in Drachten inschakelen

Bij verschillende schoonmaakklussen kan de hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf in Drachten wenselijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud aan vloeren. Met een stofzuiger en dweil wordt over het algemeen niet al het vuil van de vloer verwijderd. Daarbij kunnen kleine zanddeeltjes voor krassen in de toplaag van de vloer zorgen. VOS Heerenveen is uw partner voor het uitvoeren van dergelijke schoonmaakklussen. Wij gebruiken professionele apparatuur om uw vloer grondig te reinigen en vervolgens van een nieuwe toplaag te voorzien. Op deze manier lijkt de vloer weer als nieuw en gaat deze langer mee.

Diensten van ons schoonmaakbedrijf bij Drachten

Ons schoonmaakbedrijf bij Drachten biedt hulp bij verschillende soorten schoonmaakklussen. Denk bijvoorbeeld aan een tapijtreiniging, de reiniging van een harde vloer en het wassen van ramen. Zeker bij hoge ramen kunt u vaak nauwelijks komen met een reguliere ladder. Met een hoogwerker zorgen we dat de ruiten weer vrij van vuil worden gemaakt. Ook voor het reinigen van houtwerk kunt u op onze hulp rekenen. Bij houtwerk, waarvan vlonders en veranda’s een goed voorbeeld zijn, is het gebruik van een hogedrukspuit af te raden. Het zou leiden tot schade aan het houtwerk.

Meer informatie van ons schoonmaakbedrijf in Drachten

Wilt u meer weten over de hulp die ons schoonmaakbedrijf in Drachten kan bieden bij verschillende klussen? Neem in dat geval eens contact met ons op. We adviseren u graag over de wijze waarop wij schoonmaakklussen uitvoeren. U kunt ons eenmalig inschakelen voor een grondige reiniging van bijvoorbeeld een vloer. Ook het periodiek uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden behoort tot onze mogelijkheden. Zeker bij het reinigen van uw interieur of kantoor kan het prettig zijn dit maandelijks of eens per twee weken in te plannen.