Schoonmaakbedrijf Friesland

Schoonmaakbedrijf Friesland

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten helpt u graag bij diverse schoonmaakklussen. Wij zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen en zitten al meer dan twintig jaar in het vak. Je zou dus wel kunnen zeggen dat we verstand van zaken hebben. We zijn in te schakelen voor interieurreiniging, ramen wassen, harde vloeren, houtwerk schoonmaken, meubelreiniging en tapijtreiniging. Het belangrijkste is dat wij garant staan voor een goede betaalbaarheid, service en kwaliteit. Wij zijn werkzaam in Friesland en komen graag naar u toe voor een gesprek.

Schoonmaakbedrijf Friesland inhuren

Als u graag wat meer wil weten over Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten of als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan eens contact met ons op. U kunt via onze website of de telefoon een vrijblijvend gesprek aanvragen of een offerte opvragen. In het gesprek kunnen we uiteenzetten wat we precies voor elkaar kunnen betekenen. Ook bespreken we in zo’n gesprek de kosten die komen kijken bij het inhuren van onze schoonmakers.

Contactgegevens schoonmaakbedrijf Friesland

Als u ons het liefst even belt, kunt u bellen op het telefoonnummer 0513 – 43 53 08. Ook kunt u ons bereiken op het mobiele nummer 06 – 23 82 10 07. We kunnen ook e-mailen. Heeft u dat liever, stuur dan een mailtje naar info@schoonmaak-heerenveen.nl. Via onze website is het mogelijk om meteen een offerte op te vragen. Ga naar het kopje offerte en vul daar uw gegevens in. Wij reageren binnen enkele dagen.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl