Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Voor een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Heerenveen gaat u naar Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten. Al meer dan twintig jaar zijn we particulieren, bedrijven en instellingen in Heerenveen en omstreken op verschillende manieren van dienst. Ook u helpen we graag met uw onderhouds- en reinigingsklussen!

Het schoonmaakbedrijf in Heerenveen voor al uw onderhouds- en schoonmaakklussen

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten werd in 1992 opgericht in Heerenveen door Jan-Jaap Vos. In eerste instantie richtte Jan-Jaap Vos zich vooral op tapijt- en meubelreiniging. Omdat de vraag naar professionele en veelzijdige schoonmakers toenam volgde Jan-Jaap verschillende cursussen in vloeronderhoud, glasbewassing en houtwerk reiniging. Vandaag de dag kunt u ons schoonmaakbedrijf dan ook inschakelen voor:  

  • Tapijtreiniging
  • Meubelreiniging
  • Harde vloeren
  • Ramen wassen
  • Houtwerk schoonmaken
  • Interieurreiniging

Uiteraard kunt u ons inschakelen voor losse klussen, maar wij kunnen ook andere onderdelen aanpakken als we er toch zijn.

Service en kwaliteit bij schoonmaakbedrijf Vos in Heerenveen

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in Heerenveen beschikt over de nodige materialen en machines om alle oppervlakken op veilige en professionele wijze te reinigen. Daarnaast zijn onze medewerkers ervaren en bekwaam om de klus juist uit te voeren. Het schoonmaakbedrijf hecht dan ook grote waarde aan service en kwaliteit. Hier ligt de focus na meer dan twintig jaar nog steeds. En om dit toegankelijk te maken voor een groot publiek werken we met scherpe tarieven.

Wilt u weten wat Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in Heerenveen voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan of vraag direct een offerte op!

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl