Schoonmaakbedrijf in Friesland

Hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf in Friesland

Schoonmaakklussen zijn er in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van toiletten en de kantine op de werkvloer, het zemen van de buitenzijde van de ruiten van uw kantoorpand, enzovoorts. Ons schoonmaakbedrijf in Friesland helpt u graag bij deze uiteenlopende schoonmaakklussen. Het gebruik van professionele apparatuur helpt ons tot fraaie resultaten te komen, die uw kantoorpand weer fris doen laten ogen! Zeker wanneer u regelmatig klanten over de vloer krijgt, is het belangrijk uw kantoorpand schoon te houden. Een rommelig kantoor kan potentiële klanten afschrikken. Voor welke schoonmaakklussen heeft u onze hulp nodig?

Aanpak van ons schoonmaakbedrijf in Friesland

Ons schoonmaakbedrijf in Friesland heeft een ruime ervaring in de uitvoering van uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. De eerder genoemde klussen zijn hier voorbeelden van. Ook voor het reinigen van de vloer binnen uw pand kunt u op onze hulp rekenen. U kunt ons eenmalig inschakelen, maar uw pand ook periodiek door onze schoonmakers laten reinigen. Bij het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden maken we standaard gebruik van kwalitatief goede materialen. Dit zorgt voor een streeploos resultaat en maakt het daarbij relatief makkelijk om ook aangekoekt vuil te verwijderen.

Schoonmaakbedrijf in Friesland inschakelen

Wilt u uw kantoorpand op korte termijn laten reinigen? Wacht hier niet te lang mee, om te voorkomen dat het vuil medewerkers of bijvoorbeeld klanten begint te storen. Wist u dat een rommelig pand invloed heeft op de concentratie van medewerkers? Het vuil kan hen afleiden en bijvoorbeeld minder motiveren om hun eigen afval in de prullenbak weg te gooien. Neem eens contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw pand schoon kunnen houden.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl