Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Als u een schoonmaakbedrijf in Leeuwarden nodig heeft, dan kunt u zeker goed terecht bij Schoonmaak Heerenveen. Wij staan niet alleen klaar voor klanten in onze vestigingsplaats, maar kunnen u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in de service van een goed schoonmaakbedrijf in Leeuwarden. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd de beste resultaten kunnen bieden van de werkzaamheden die worden uitgevoerd door ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden. 

Een brede ervaring als schoonmaakbedrijf in Leeuwarden

Wij zijn in 1992 begonnen met ons schoonmaakbedrijf nabij Leeuwarden. Aanvankelijk waren wij een franchise onderneming met de focus op de reiniging van meubelstukken en tapijten in heel Friesland. Echter, wij hebben door de jaren heen onze dienstverlening flink uit kunnen breiden. U kunt nu ook een beroep doen op ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden voor het uitvoeren van diverse andere werkzaamheden, zoals ramen lappen, houtwerkreiniging en het schoonmaken van harde vloeren. Uiteraard kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden.

Offerteaanvraag bij schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op wanneer u hier interesse in heeft. Zo weet u direct wat u mag verwachten van ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor advies of meer informatie over de dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden. U kunt mailen naar info@schoonmaak-heerenveen.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk. Bel naar 0513 – 43 53 08 of naar 06 – 23 82 10 07. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren wanneer u dit nodig heeft.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl