Schoonmaakbedrijf Lemmer

Hulp van een schoonmaakbedrijf in Lemmer

Niet alleen heeft u de tijd vaak niet om schoonmaakklussen binnen uw woning of bedrijfspand uit te voeren. Ook beschikt u mogelijk niet over de juiste hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwerker voor het reinigen van de ruiten op een tweede of zelfs derde etage. Een hoogwerker komt ook van pas, wanneer u de gevel van uw pand grondig wilt laten reinigen. VOS Heerenveen is u graag van dienst! Ons schoonmaakbedrijf bij Lemmer heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunnen we u altijd een passende oplossing bieden!

Diensten van ons schoonmaakbedrijf bij Lemmer

Ons schoonmaakbedrijf bij Lemmer helpt u graag bij het uitvoeren van verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Schakel ons schoonmaakbedrijf in voor een tapijtreiniging, een meubelreiniging of bijvoorbeeld het wassen van de ramen. Met klassieke schoonmaakmiddelen als een dweil of stofzuiger krijgt u een vloer of meubelstuk vaak niet goed schoon. Diep in de meubel getrokken vlekken zijn nauwelijks nog te verwijderen. Door de hulp van ons schoonmaakbedrijf bij Lemmer in te schakelen lijken uw vloer en meubels weer als nieuw. U kunt de vloer eenmalig door onze schoonmakers schoon laten maken, maar ook een periodieke afspraak maken. Zo behoudt uw pand z’n frisse uitstraling.

Schoonmaakbedrijf bij Lemmer direct inschakelen

Heeft u op korte termijn hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf bij Lemmer nodig? Neem in dat geval alvast eens contact met ons op. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op, om u een beter beeld te geven van de kosten van verschillende soorten schoonmaakklussen. Samen bekijken we hoe onze schoonmakers u het beste van dienst kunnen zijn. Eenmalig of op periodieke basis.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl