Ervaren schoonmaakbedrijf bij Sint Nicolaasga

Wilt u uw bedrijfspand of bijvoorbeeld woning grondig laten reinigen? VOS Heerenveen staat voor u klaar, om u hierin van hulp te voorzien. Niet alleen hebben onze vakmensen een jarenlange ervaring in hun werk; ook beschikken we over verschillende kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen. Het helpt ons uw pand diens frisse, hygi├źnische uitstraling terug te geven. U kunt op ons schoonmaakbedrijf bij Sint Nicolaasga rekenen voor zowel het wassen van de ramen aan de buitenzijde van het pand, als voor het grondig onderhouden van een tapijt. Een tapijt kan sneller slijten, wanneer deze niet periodiek onderhouden wordt. Het is het gevolg van zanddeeltjes die voortdurend langs de haren van het tapijt schuren.

Aanpak van ons schoonmaakbedrijf bij Sint Nicolaasga

Als schoonmaakbedrijf bij Sint Nicolaasga houden we rekening met mens en milieu. Vooraf inventariseren we uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een eenmalige reiniging, of wilt u onze vakmensen periodiek langs laten komen voor het opfrissen van uw pand? Bij het daadwerkelijk schoonmaken van uw ramen, tapijt of bijvoorbeeld meubels kiezen we voor een milieuvriendelijke manier van reinigen. Zo maken we bij het reinigen van uw tapijt gebruik van een koolzuurhoudend middel. De belletjes die ontstaan drijven het vuil omhoog, waarna dit met een speciale zuiger van het tapijt kan worden afgenomen. Het voorkomt onder meer zeepresten op het tapijt.

Schoonmaakbedrijf bij Sint Nicolaasga inschakelen

Kunt u de hulp van ons schoonmaakbedrijf bij Sint Nicolaasga goed gebruiken voor uw schoonmaakklussen? Neem contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. Benader ons ook, wanneer u meer wilt weten over onze aanpak bij het reinigen van een tapijt, uw meubels of bijvoorbeeld het wassen van de ramen aan de buitenzijde.