Schoonmaakbedrijf Sneek

Professioneel schoonmaakbedrijf bij Sneek

Vaak heeft u zelf de tijd niet om uw bedrijfspand schoon te houden. Daar komt bij dat hier professionele apparatuur voor nodig kan zijn. Denk aan de ramen die schoongemaakt moeten worden, maar welke u niet bereikt met een ladder. VOS Heerenveen is uw gespecialiseerde schoonmaakbedrijf bij Sneek, die de gewenste hulp biedt bij schoonmaakklussen. Wij helpen u niet alleen bij het reinigen van de beglazing in en rondom uw pand. Ook voor een professionele reiniging van uw vloer kunt u op onze hulp rekenen. We vertellen u er graag meer over.

Aanpak van ons schoonmaakbedrijf bij Sneek

Ons schoonmaakbedrijf bij Sneek beschikt over diverse professionele hulpmiddelen, waarmee het uitvoeren van schoonmaakklussen relatief eenvoudig wordt. Bij het onderhoud aan vloeren zorgen we dat we ook het dieper in de vloer getrokken vuil verwijderen. Op deze manier krijgt de vloer z’n oorspronkelijke, diepe kleuren terug. Tevens leidt dit ertoe dat de vloer langer mee zal gaan. Het vuil wat zich aan de vloer hecht zorgt voor een slijtage aan het materiaal. Naast het reinigen van vloeren en de beglazing, kunnen we ook losse meubels reinigen. Denk aan meubels waar een vlek in zit, welke u niet meer uit het meubelstuk krijgt met reguliere schoonmaakmiddelen. We laten uw meubels graag als nieuw lijken.

Afspraak maken met schoonmaakbedrijf bij Sneek

Wilt u op korte termijn schoonmaakklussen uit laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf bij Sneek? Neem eens contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u door kunnen spreken. U kunt voor een eenmalige reiniging van uw bedrijfspand kiezen, maar ook voor een periodieke schoonmaakbeurt. Zo houdt uw bedrijfspand fris en hygiënisch!

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl