Steiger reinigen Lemmer

Op professionele wijze een steiger reinigen in Lemmer

Heeft een steiger bij uw woning of bedrijfspand? Het is sterk aan te raden deze eens in de zoveel tijd grondig te laten reinigen. Een steiger reinigen in Lemmer is iets wat u het beste uit kunt besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Zou u een houten steiger reinigen met een hogedrukspuit, dan is de kans groot dat het hout beschadigd raakt. Zo kunnen er splinter loskomen van de houten planken, wat nare situaties oplevert als iemand met blote voeten over de steiger wandelt. VOS Schoonmaak Heerenveen beschikt over professionele hulpmiddelen om de steiger schoon te maken.

Hulp van experts van VOS Schoonmaak Heerenveen

Wij zorgen dat uw steiger er weer fris uit komt te zien, nadat we deze grondig hebben gereinigd. Bij een steiger reinigen in Lemmer gebruiken we verschillende krachtige apparaten, die een groene aanslag of bijvoorbeeld mos van de houten planken kunnen verwijderen zonder het hout hierbij aan te tasten. Ook voor een kunststof steiger reinigen in Lemmer kunt u op onze hulp rekenen. In dit geval doen er alles aan om te voorkomen dat de steiger na het schoonmaken hiervan erg glad is. Het zou tot gevaarlijke situaties kunnen leiden.

Steiger reinigen in Lemmer verlengt levensduur

De groene aanslag op de houten of kunststof planken van uw steiger kan het materiaal aantasten. Het maakt dat de steiger mogelijk onnodig snel vervangen moet worden. Regelmatig uw steiger reinigen in Lemmer helpt u dit te voorkomen! Zo blijft de steiger langer mooi en heeft u er tevens gedurende een groter aantal jaren plezier van. Wanneer wilt u uw steiger laten reinigen door de professionals van VOS Schoonmaak Heerenveen?

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl