Steigerhout reinigen Friesland

Op professionele wijze steigerhout reinigen in Friesland

Wilt u uw steigerhout reinigen in Friesland? Het kan verstandig zijn om hier een professionele organisatie voor in te schakelen. Op deze manier minimaliseert u de kans op schade aan uw vlonder, veranda of balkon. Steigerhout kan erg kwetsbaar zijn, wanneer dit bijvoorbeeld onder een hoge druk gereinigd wordt. Niet alleen zorgt het voor splintervorming, ook kunnen er andere vormen van beschadigingen ontstaan. Iets wat u wenst te voorkomen! VOS Heerenveen staat voor u klaar om hulp te bieden bij steigerhout reinigen in Friesland.

Aanpak bij steigerhout reinigen in Friesland

Steigerhout reinigen in Friesland doen wij met professionele hulpmiddelen. Op deze manier kunnen we de mos- en algengroei op het hout verwijderen. Het maakt dat uw steigerhout weer als nieuw lijkt na een schoonmaakbeurt! We maken geen gebruik van een hogedrukreiniger, maar reinigen het steigerhout met een schrobber. Zoals eerder beschreven kan een hogedrukreiniger voor splintervorming zorgen. Daarbij wordt het hout verruwd, waardoor vuil zich hier voortaan makkelijker aan kan hechten. De machine die wij gebruiken is voorzien van een nylon borstel, die het vuil op heel efficiënte wijze van het hout verwijdert. Het hout zelf wordt hierbij niet aangetast.

Steigerhout reinigen in Friesland op korte termijn

Merkt u dat er sprake is van mos- of algengroei op uw houten terras of veranda? Plan een afspraak voor steigerhout reinigen in Friesland, door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Ook wanneer u nog vragen heeft of meer wilt weten over onze werkwijze, staan we u graag te woord. Samen zorgen we dat uw terras of veranda weer als nieuw lijkt en voorkomen we schade aan het hout!

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl