Steigers reinigen Friesland

Specialist op het gebied van steigers reinigen in Friesland

Het reinigen van uw steigers in Friesland vergt een professionele aanpak. Reinigt u deze op verkeerde wijze, dan loopt u het risico dat het hout begint te splinteren. Geen fijn idee, wanneer u hier in de zomerperiode met uw blote voeten op loopt. Nog vervelender is het wanneer u gasten heeft, die splinters in hun voeten hebben na het gebruik van de steiger. Het splinteren van het hout is vaak het gevolg van het gebruik van een hogedrukreiniger. De kracht die u hiermee op het hout uitoefent maakt dat het materiaal beschadigt. VOS Heerenveen gebruikt apparatuur waarmee het splinteren van het hout voorkomen kan worden. Wanneer mogen we uw steigers reinigen in Friesland?

Aanpak bij steigers reinigen in Friesland

Steigers reinigen in Friesland is er vanzelfsprekend niet alleen op gericht om schade aan het hout van de steiger te voorkomen. We doen er alles aan om de groene aanslag die zich op de steiger kan vormen voor u te verwijderen. Zo oogt de steiger weer fris! Daarbij kan deze groene aanslag het materiaal waarmee de steiger gemaakt is aantasten en onnodig glad maken. Iets wat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Professionele apparatuur helpt ons uw steiger weer als nieuw te laten lijken!

Steigers reinigen in Friesland met VOS Heerenveen

Neem contact met ons op, wanneer u op korte termijn uw steiger wilt reinigen in Friesland. We plannen graag een afspraak voor u in. Ook wanneer u meer informatie wenst over onze aanpak bij steigers reinigen in Friesland staan we u graag te woord. U kunt uw steigers eenmalig laten reinigen, of dit op periodieke basis door onze specialisten laten doen.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl