Tapijt reinigen Leeuwarden

Uw tapijt reinigen in Leeuwarden

U ontkomt er haast niet aan, dat het tapijt binnen uw woning of bijvoorbeeld bedrijfspand vervuild raakt. Denk aan kruimels die u onder uw sokken meeneemt naar het tapijt, kleine zanddeeltjes die onder de zool van uw schoen mee naar binnen worden genomen, enzovoorts. Vaak is het vuil niet direct zichtbaar, daar het zich ophoopt tussen de haren van het tapijt. Over een langere periode zal het tapijt echter z’n kleur verliezen, wanneer u het tapijt niet tijdig professioneel laat reinigen. Een tapijt reinigen in Leeuwarden vergt meer dan het zuigen ervan. Een particuliere stofzuiger is doorgaans niet krachtig genoeg om ook het vuil tussen de haren van het tapijt te verwijderen. VOS Heerenveen helpt u graag bij een tapijt reinigen in Leeuwarden.

Professionele aanpak bij tapijt reinigen in Leeuwarden

Onze specialisten willen u zo lang mogelijk van uw tapijt laten genieten. Op professionele wijze een tapijt reinigen in Leeuwarden betekent voor ons, dat we ook het diep in het tapijt getrokken vuil voor u proberen te verwijderen. Dit doen we met milieuvriendelijke oplossingen, om zowel het milieu als het tapijt zelf niet onnodig te beschadigen. We maken gebruik van een oplossing op basis van koolzuur. De belletjes die het koolzuur veroorzaakt, drijven het vuil omhoog. Het maakt het mogelijk het vuil met een speciale zuiger van het tapijt af te nemen.

Advies over een tapijt reinigen in Leeuwarden

Twijfelt u of uw tapijt reinigen in Leeuwarden de moeite waard is? Neem gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken. We vertellen u hierbij graag meer over onze werkwijze en het effect wat dit kan hebben op de staat van het tapijt in uw woning of bedrijfspand.