Tapijtreiniging Drachten

Tapijtreiniging Drachten

Tapijt is een zeer prettige vorm van vloerbedekking. Het is warm en comfortabel en zacht aan uw voeten. Een nadeel van tapijt is dat het relatief snel vuil wordt en dat het soms lastig is om het tapijt zelf goed te reinigen. Wilt u dat het tapijt in uw woning of uw kantoorpand professioneel wordt gereinigd schakel dan tapijtreiniging Drachten in. Wij kunnen uw tapijt op deskundige wijze reinigen en zorgen ervoor dat het tapijt er weer een stuk beter uitziet en weer een paar jaar kan liggen.

Tapijtreiniging Drachten gebeurt professioneel en grondig

Uw tapijt wordt door tapijtreiniging Drachten grondig en professioneel gereinigd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van koolzuur en pH neutrale reinigingsmiddelen. Na de reiniging kan het tapijt worden voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Hierdoor wordt het tapijt minder snel vuil en verlengt u dus de levensduur. Het te gebruiken reinigingsmiddel wordt bepaald aan de hand van het soort tapijt dat u heeft, wij adviseren u hierover uiteraard deskundig.

Maak een afspraak voor het laten reinigen van uw tapijt

Wilt u informatie over het laten reinigen van uw tapijt door Vos Vloerenonderhoud, dan kunt u het informatieformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden. Stelt u prijs op direct persoonlijk contact dan kunt u ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0513 – 43 53 08. Geef ook uw tapijt een tweede leven met onze professionele reinigingstechnieken.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl