Tapijtreiniging Friesland

Tapijtreiniging Friesland

Voor een specialist in tapijtreiniging gaat u naar Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in Friesland. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en bedienen al twintig jaar particulieren, bedrijven en instellingen in heel Friesland op het gebied van tapijtreiniging en andere schoonmaakklussen.

Tapijtreiniging in Friesland voor een duurzaam resultaat

Toen Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in 1992 werd opgericht door Jan-Jaap Vos, focuste het bedrijf zich met name op tapijtreiniging. Ruim twintig jaar later is dit nog steeds een van onze voornaamste activiteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij alle soorten vlekken uit tapijt te halen met grondige reiniging. Wij werken met de krachtige koolzuurmethode die geen enkele vlek in het tapijt laat zitten. Deze reinigingsmethode heeft een neutrale pH-waarde en laat na geen resten achter die na het opdrogen weer voor vervuiling kunnen zorgen.

Om ervoor te zorgen dat uw tapijt lange tijd schoon blijft maakt Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten Friesland geen gebruik van zeep. We gaan zorgvuldig en grondig te werk voor een duurzaam resultaat. Kortom, onze manier van reinigen biedt de vele voordelen:

  • Geen gebruik van zeep
  • Korte droogtijd
  • Langer schoon
  • Langere levensduur van uw tapijt
  • Ophalen en reinigen van karpetten of losse vloerkleden

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten Friesland voor tapijtreiniging en meer

Naast tapijtreiniging kunt u Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten Friesland inschakelen voor meubelreiniging, reiniging van harde vloeren, ramen wassen, houtwerk schoonmaken en interieurreiniging. Alle schoonmaakklussen voeren we met zorg uit. Kwaliteit en service staan dan ook hoog in ons vaandel.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl