Tapijtreiniging Heerenveen

Tapijtreiniging Heerenveen

Voor grondige en zorgvuldige tapijtreiniging gaat u naar Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in Heerenveen. Onze ervaren tapijtreinigers werken met hoogwaardige producten die uw weer tapijt schoon, fris, hygiënisch en vlekvrij maken.   

Professionele tapijtreiniging in Heerenveen

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten begon dik twintig jaar geleden als tapijtreiniger. Onze dienstenpakket is in de afgelopen jaren flink verbreed, maar naast meubelreiniging, reiniging van harde vloeren, ramen wassen, houtwerk schoonmaken en interieurreiniging, houden we ons nog steeds veel bezig met tapijtreiniging. Wij reinigen zowel karpetten als losse vloerkleden.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we wel stellen dat we gespecialiseerd zijn in tapijtreiniging. Er is geen vlek die wij niet kunnen verwijderen. Maar ook als u geen duidelijke vlekken heeft is periodieke tapijtreiniging aan te raden. Zo houdt u het tapijt schoon en hygiënisch.

Tapijtreiniging Heerenveen met krachtig en veilig koolzuur

Voor tapijtreiniging maken we gebruik van koolzuur. Wij werken dan ook niet met zeep. Met de krachtige koolzuurmethode blijft geen enkele vlek in het tapijt zitten. Deze reinigingsmethode heeft een neutrale pH-waarde en laat na geen resten achter.

De specialisten van Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in Heerenveen gaan altijd voor een duurzaam resultaat. Ook daarom kiezen we voor de koolzuurmethode. Onze tapijtreinigers gaan zorgvuldig te werk voor een optimale reiniging. Uiteraard halen we het tapijt bij u op, zodat we u niet storen in uw dagelijkse bezigheden.

Wilt u meer informatie over tapijtreiniging van Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten in Heerenveen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl