Tapijtreiniging in Friesland

Laat een tapijtreiniging in Friesland uitvoeren 

Heeft u te maken met diepe vlekken in uw tapijt? Laat een professionele tapijtreiniging in Friesland uitvoeren om van deze vlekken af te komen. Mogelijk heeft u de vlekken zelf al proberen te verwijderen met schoonmaakmiddelen uit de winkel. De kans is relatief groot, dat deze middelen niet krachtig genoeg zijn om de vlekken te verwijderen. Vos Heerenveen beschikt over de benodigde hulpmiddelen om zelfs de diepere vlekken uit uw tapijt te halen. Zo lijkt uw tapijt weer als nieuw en kunt u hier een lange tijd van blijven genieten. 

Preventieve tapijtreiniging in Friesland 

Niet alleen wanneer er al vlekken in het tapijt zitten kan een tapijtreiniging in Friesland interessant zijn. Laat een dergelijke reiniging ook uitvoeren, wanneer u een snelle slijtage aan uw tapijt tegen wilt gaan. Deze slijtage is vaak het gevolg van kleine vuildeeltjes die in het tapijt achterblijven bij het zuigen hiervan. Doordat deze deeltjes langs het tapijt schuren, zal het tapijt sneller slijten. Daarbij doodt een professionele tapijtreiniging in Friesland bacteriën, die zich aan de haren van uw tapijt hebben gehecht. Wel zo’n fris idee! Naast tapijten kunnen ook losse vloerkleden gereinigd worden door Vos Heerenveen. 

Meer informatie over een tapijtreiniging in Friesland 

Wenst u meer informatie over het laten uitvoeren van een tapijtreiniging in Friesland? Of bent u benieuwd wanneer wij uw tapijt kunnen reinigen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en de voordelen die een professionele tapijtreiniging in Friesland met zich meebrengt. Wanneer heeft u het tapijt in uw woning of bedrijfspand voor het laatst laten reinigen? 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl