Tapijtreiniging Lemmer

Tapijtreiniging Lemmer

Tapijt als vloerbedekking heft veel voordelen. Het is relatief goedkoop in vergelijking met bij voorbeeld laminaat of parket. Het is verkrijgbaar in heel veel kleuren en motieven en dus is er altijd wel een tapijt dat bij uw smaak past. Tapijt heeft echter ook een nadeel, het wordt relatief snel vuil en is vaak niet gemakkelijk te reinigen. Wanneer tapijt een aantal jaren ligt komen er toch vaak lelijke vlekken in die niet eenvoudig zijn te verwijderen met een doorsnee schoonmaakmiddel. Ook bedrijven kampen vaak met dit probleem.

Tapijtreiniging Lemmer maakt uw tapijt weer schoon

Is uw tapijt in de loop van de tijd vuil geworden en wilt u dit professioneel laten reinigen? Schakel dan tapijtreiniging Lemmer in om deze klus voor u te klaren. Wij zorgen ervoor dat uw tapijt grondig en professioneel wordt gereinigd en dat het er weer een tijdje tegen kan. Vervangen is natuurlijk ook een optie, maar uiteraard vele malen duurder. Met een goede reinigingsbeurt kunt u langer met uw tapijt doen. De vuilafstotende laag die wordt aangebracht zorgt er bovendien voor dat het tapijt minder snel opnieuw vuil wordt.

Vrijblijvende offerte voor tapijtreiniging in Lemmer

Wilt u uw tapijt professioneel laten reinigen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor tapijtreiniging Lemmer. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 435308. Natuurlijk kunt u ook per e-mail een offerte aanvragen of om meer informatie verzoeken. Stuur dan uw bericht naar info@schoonmaakheerenveen.nl.  Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw informatieverzoek en uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl