Tapijtreiniging Oudehaske

Professionele tapijtreiniging in Oudehaske

Laat een professionele tapijtreiniging in Oudehaske uitvoeren door Schoonmaak Heerenveen. Onze specialisten hebben een ruime ervaring in het herstellen van een vervuild tapijt. Door gebruik te maken van professionele schoonmaakmiddelen slagen we erin uw tapijt weer als nieuw te laten lijken. Het vervangen van het tapijt is hiermee niet direct noodzakelijk. Een tapijt heeft een grote impact op de uitstraling van een pand. Voldoende reden om deze schoon en fris te houden! Wanneer heeft u het tapijt binnen uw bedrijfspand voor het laatst grondig laten reinigen?

Aanpak bij tapijtreiniging in Oudehaske

Bij een tapijtreiniging in Oudehaske maken we gebruik van professionele, duurzame hulpmiddelen. Dat doen we overigens niet alleen bij het reinigen van een vervuild tapijt, maar bijvoorbeeld ook tijdens het schoonmaken van uw meubilair. Onderdeel van onze aanpak is het gebruik van een middel gebaseerd op koolzuur. Dit middel is pH-neutraal, wat het voordeel biedt dat deze geen zeepresten achterlaat op het tapijt. Het zou voor vervelende vlekken kunnen zorgen. Koolzuur trekt diep in het tapijt en drijft het vuil vervolgens omhoog. Met een speciale stofzuiger verwijderen we het vuil van het oppervlak, waarmee het tapijt weer als nieuw zal lijken.

Tapijtreiniging in Oudehaske inplannen

Wilt u het tapijt in uw bedrijfspand grondig laten reinigen? Neem eens contact met ons op, voor het inplannen van een professionele tapijtreiniging in Oudehaske. Niet alleen voor een tapijtreiniging binnen uw bedrijfspand kunt u op onze specialisten rekenen. Ook bij u thuis helpen we u uw tapijt als nieuw te laten lijken door een tapijtreiniging uit te voeren middels een pH-neutraal reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Voordelen van onze service zijn onder meer het feit dat onze methode een korte droogtijd kent, het de levensduur van uw tapijt verlengt en dat het een vuilwerende bescherming biedt.