Tapijtreiniging Sint Nicolaasga

Tapijtreiniging Sint Nicolaasga

Grondige tapijtreiniging is lastiger dan u denkt. Wanneer u zelf met een sopje aan de gang gaat om uw tapijt schoon te maken zult u merken dat dit nog niet meevalt en er altijd vlekken en vuil in het tapijt achterblijven. Dit is niet het geval wanneer u uw tapijt laat reinigen door een professioneel bedrijf als het onze. Wij zorgen ervoor dat uw tapijt grondig wordt schoongemaakt en het er daarna weer een flinke tijd tegen kan. U hoeft voorlopig nog niet aan vervanging te denken.

Tapijtreiniging Sint Nicolaasga kan de levensduur van uw tapijt verlengen

Wanneer u tapijtreiniging Sint Nicolaasga laat uitvoeren door onze professionele medewerkers zult u zien dat uw tapijt er een stuk van opknapt. Het lijkt weer als nieuw en u kunt er nog vele jaren van genieten. Zowel voor woningen als voor kantoorpanden geldt dat tapijtreiniging de levensduur van het tapijt zeker kan verlengen. Uw tapijt ziet er weer professioneel uit, lelijke vlekken worden verwijderd en u kunt er nog lange tijd van genieten.

Wij zorgen graag voor een schoon tapijt in uw huis of bedrijf

Wilt u ook een schoon tapijt dat eruit ziet alsof het er net pas ligt? Kies dan voor de professionele reiniging van uw vloerbedekking. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken op ons e-mail adres info@schoonmaak-heerenveen.nl. Of bel ons voor een direct antwoord op uw vraag op telefoonnummer 0513 – 435308.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl