Tapijtreiniging Sneek

Professionele tapijtreiniging in Sneek

Raakt het tapijt binnen uw woning steeds meer vervuild? Kies voor de uitvoering van een professionele tapijtreiniging in Sneek. Een particuliere stofzuiger is over het algemeen niet krachtig genoeg om het vuil wat diep in het tapijt getrokken zit te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan kleine zandkorrels, die zich tussen de haren van het tapijt nestelen. Of denk aan broodkruimels. Het vuil kan het kleed aantasten, waardoor deze veel sneller vervangen moet worden dan wanneer u periodiek een tapijtreiniging in Sneek uit zou laten voeren. VOS Heerenveen is uw partner voor een tapijtreiniging. We vertellen u er graag meer over.

Aan de slag met een tapijtreiniging in Sneek

Bij de uitvoering van een tapijtreiniging in Sneek kiezen wij niet voor het gebruik van een stofzuiger; er wordt een reinigingsmethode toegepast op basis van koolzuur. Het voordeel hiervan is onder meer, dat het reinigingsmiddel pH-neutraal is. Dit voorkomt schade aan het tapijt. Denk aan zeepresten die achterblijven op de haren van uw vloerbedekking. Deze zeepresten dragen bij aan een snelle vervuiling van het tapijt; vuil blijft hier makkelijk aan kleven. Middels koolzuur is het mogelijk om vuil wat diep in het tapijt getrokken is omhoog te bewegen. Vervolgens wordt het vuil met een speciale zuiger van het tapijt afgenomen.

Advies bij een tapijtreiniging rond Sneek

Wilt u meer weten over de voordelen van het laten uitvoeren van een professionele tapijtreiniging in Sneek, of bent u benieuwd naar onze aanpak hierbij? Twijfelt u of een tapijtreiniging het gewenste effect heeft op uw tapijt? Neem gerust contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Ook plannen we graag een afspraak voor u in, wanneer u uw tapijt grondig wilt laten schoonmaken. Zo lijkt het tapijt straks weer als nieuw!