Terras reinigen Friesland

Uw terras reinigen in Friesland op professionele wijze

Op veel terrassen en vlonders komt mos- en algengroei voor. U herkent dit aan de groene waas die over de vlonderplanken of bijvoorbeeld de stenen van uw terras ontstaat. Deze mos- en algengroei kan een terras of veranda glad maken, met alle risico’s van dien. VOS Heerenveen is uw specialist op het gebied van het reinigen van terrassen en vlonders. Wij hebben een ruime ervaring in een terras reinigen in Friesland en beschikken over de hulpmiddelen om een dergelijke klus voor u uit te voeren. Op deze manier heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Aanpak bij een de schoonmaak in Friesland

Zelf een terras reinigen in Friesland is vaak lastig en kost veel tijd. Daarbij is het gebruik van bijvoorbeeld een hogedrukspuit onverstandig. De kracht waarmee het water tegen de houten planken van bijvoorbeeld een vlonder wordt gespoten, kan ertoe leiden dat er splinters ontstaan. Daarbij spuit een hogedrukspuit het zand tussen tegels van uw terras weg. Iets wat ertoe leidt dat stenen verzakken of iets verschuiven. VOS Heerenveen beschikt over apparaten die schade aan uw terras of vlonder voorkomen, maar er wel voor zorgen dat deze weer volledig schoon zijn na een schoonmaakbeurt.

Aan de slag met uw terras reinigen in Friesland

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een terras reinigen in Friesland? Bent u benieuwd op welke manier wij uw terras schoon zouden maken? Samen zorgen we dat uw terras er weer fris en hygiënisch uit komt te zien, zonder een groene aanslag van mos- of algengroei. Daarbij zorgen we dat de kans op schade aan uw terras of bijvoorbeeld een vlonder tot een minimum beperkt wordt.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl