Terras reinigen Lemmer

Op professionele wijze uw terras reinigen in Lemmer

Heeft u een groot terras bij uw bedrijfspand? Vormt het terras een belangrijk onderdeel van uw dienstverlening? In beide gevallen bent u bij VOS Heerenveen op de juiste plek, om uw terras grondig te laten reinigen. U wilt voorkomen dat er na verloop van tijd een groene aanslag op het terras ontstaan. Niet alleen geeft het uw terras een onhygiënische uitstraling, ook kan het voor een aantasting van de gebruikte materialen zorgen. Zelf een terras reinigen in Lemmer is niet alleen een arbeidsintensieve klus. Ook loopt u het risico op schade aan uw terras. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een hogedrukspuit op een vlonder van hout. Het tast het hout in veel gevallen ernstig aan.

Terras reinigen in Lemmer bij groene aanslag

VOS Heerenveen beschikt over de expertise en hulpmiddelen om een groene aanslag als sneeuw voor de zon te doen laten verdwijnen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu niet of minimaal aantasten. Daarbij gaan we het gebruik van middelen die grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen uit de weg. Een terras reinigen in Lemmer is niet het enige wat we voor u kunnen doen. Zo helpen we u ook graag bij de bescherming van uw terras. Door het terras te laten impregneren na een schoonmaakbeurt, is de kans op het terugkeren van de groene aanslag veel kleiner.

Advies voorafgaand aan een terras reinigen in Lemmer

Bent u benieuwd of het impregneren van uw terras interessant kan zijn? Laat u door ons adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening en werkwijze. Uw terras reinigen in Lemmer zorgt er bovenal voor, dat u of uw klanten hier zomers met een goed gevoel kunnen zitten om van het mooie weer te genieten!

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl