Terras schoonmaken Leeuwarden

Hulp bij terras schoonmaken in Leeuwarden

Als gevolg van mos- en algengroei kan het terras bij uw woning of bedrijfspand erg glad worden. U wilt voorkomen dat mensen uitglijden wanneer het geregend heeft. Door het terras periodiek grondig te laten reinigen gaat u dit tegen. Een terras schoonmaken in Leeuwarden is afhankelijk van het materiaal op uw terras best lastig. Zo kan het verleidelijk zijn om een hogedrukspuit te gebruiken bij het reinigen van houten planken. Het nadeel hiervan is dat het hout al snel kapot zal gaan. De splinters die vrijkomen maken dat het terras meer ergernis dan comfort biedt.

Professional in terras schoonmaken bij Leeuwarden

Een terras schoonmaken in Leeuwarden doen onze vakmensen nooit met een hogedrukspuit. Zij maken gebruik van een speciale nylonborstel, welke de groene aanslag op het terras eenvoudig verwijdert. Ook wanneer het om een houten terras gaat of bijvoorbeeld een vlonder boven het water. U kunt ervoor kiezen om het terras na het reinigen hiervan te voorzien van een laagje olie. Op deze manier wordt het terras beschermd tegen het ontstaan van een nieuwe laag met groene aanslag. Al is dit nooit helemaal te voorkomen.

Terras schoonmaken in Leeuwarden

Wilt u op korte termijn hulp bij uw terras schoonmaken in Leeuwarden? Neem in dat geval eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u bieden bij het reinigen van verschillende soorten ondergronden. Overigens kunt u onze hulp niet alleen verwachten bij het reinigen van uw terras. Ook voor schoonmaakwerkzaamheden binnen uw woning of bedrijfspand kunt u op VOS Heerenveen rekenen. Denk bijvoorbeeld aan het grondig reinigen van de vloer binnen uw pand.