Terrasreiniging Heerenveen

Terrasreiniging Heerenveen

Als u een horecaonderneming heeft met terras dan kan dit er na verloop van tijd minder fraai uit gaan zien. Zeker als u en houten terras heeft of gebruik maakt van vlonders. Er kan zich mos gaan vormen en door vuil en misschien ander onkruid kan het terras glad worden. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten uitglijden tijdens een bezoek en daarom is een schoon terras belangrijk. U kunt voor terrasreiniging in Heerenveen een beroep doen op Vos Vloeronderhoud en Schoonmaakdiensten. Wij reinigen uw terras grondig en u zult zien dat het er na de behandeling weer als nieuw uitziet.

Kies voor professionele terrasreiniging in Heerenveen

Wilt u uw gasten goed ontvangen op uw houten terras, kies dan voor professionele terrasreiniging in Heerenveen. Wij komen graag bij u langs om uw terras een grondige opknapbeurt te geven voordat het seizoen weer begint. Een slecht onderhouden terras krijgt vaak een grijzige doffe uitstraling. Na reiniging en behandeling met terrasolie zult u zien dat uw terras er weer prima bij ligt en klaar is voor het ontvangen van uw gasten. U kunt eventueel ook zelf uw terras in de olie zetten na reiniging, wij bieden maatwerk als het gaat om het reinigen van het terras of de vlonders.

Maak direct een afspraak voor het reinigen van uw terras

U kunt direct contact opnemen met Vos in Heerenveen voor het maken van een afspraak voor een grondige opknapbeurt van uw terras. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0513 – 43 53 08. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of stuur een bericht naar ons e-mailadres info@schoonmaak-heerenveen.nl.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl