Vloerreiniging Friesland

Professionele vloerreiniging in Friesland uit laten voeren 

Voor het laten uitvoeren van een professionele vloerreiniging in Friesland bent u bij VOS Heerenveen aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Het reinigen van de vloer is hier een voorbeeld van! U kunt op onze hulp rekenen bij zowel een vloer met tapijt, als bij harde vloeren. Denk aan vloeren van linoleum of marmoleum. Door de jaren heen kan er zich een ophoping van vuil vormen op de toplaag van uw vloer. Wanneer u deze niet tijdig verwijdert, kan de vloer snel slijten. Daarbij geeft het uw vloer een onhygiënische uitstraling. Wat voor vloer wilt u door ons laten onderhouden? 

Aanpak bij een vloerreiniging in Friesland 

Wanneer u onze hulp inschakelt voor een vloerreiniging in Friesland, gaan we op volledig professionele wijze te werk. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van machinale hulpmiddelen, die de doffe waas van uw vloer kunnen verwijderen. Met reguliere schoonmaakmiddelen uit de winkel zal dit in veel gevallen niet lukken. Dergelijke schoonmaakmiddelen zijn hier niet krachtig genoeg voor. Nadat het vuil van uw vloer verwijderd is, kunnen we deze van een nieuwe beschermende laag voorzien. Zo kunt u nog een lange tijd vooruit met uw vloer. 

Vloerreiniging in Friesland inplannen voor uw pand 

Heeft u ook een vuile vloer in uw pand, die u door VOS Heerenveen wilt laten reinigen? Plan een vloerreiniging in Friesland in, door ons te bellen of per e-mail te benaderen. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht! We vertellen u bijvoorbeeld graag meer over de soorten vloeren die we kunnen reinigen en onze aanpak hierbij. Samen zorgen we dat uw vloer weer als nieuw lijkt! 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl